Luka Menalo na zimu prelazi iz Širokog Brijega u Željezničar!?

Sarajevski Željezničar u zimskom prijelaznom roku planira angažirati jednog od najboljih nogometaša Širokog Brijega i kompletne Premijer lige BiH!

Riječ je o Luki Menalu, za kojeg su “Plavi”, kako u današnjem izdanju prenosi Dnevni avaz, već poslali službenu ponudu i to nakon što su s čelnicima Širokog Brijega prethodno obavili razgovore nakon izvlačenja parova četvrtfinala Kupa BiH.

Iz Željezničara su potvrdili da su poslali ponudu:

“Istina je da smo poslali ponudu za Menala, jer smatramo da bi tako mlad i kvalitetan igrač bio pojačanje za našu momčad. Želimo naglasiti da smo sve aktivnosti po ovom pitanju uradili isključivo u komunikaciji sa Širokim, onako kako to poslovna etika nalaže”.

Informaciju je prokomentirao i Dalibor Šilić, direktor Širokog:

“Ponuda iz Željezničara jeste stigla, zahvalili smo se, ali za menala imamo i zainteresiranost iz europskih klubova i onih iz regije, tako da očekujemo veći novac od onoga koji su nam iz Želje ponudili” – izjavio je za Dnevni avaz Šilić, naglašavajući kako su u klubu spremni prodati Menala, ali za odgovarajuću cijenu.

Prema poznatoj stranici Transfermarkt, aktualna vrijednost Luke Menala iznosi 700.000 eura. On ima 21 godinu, aktualni je mladi reprezentativac BiH. Ove sezone je postigao sedam golova i igrač je oko kojeg se vrti sve u momčadi koja je trenutno na vrhu PL BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *