Nezapamćena ludnica u Zagrebu: Grke u Maksimiru očekuje vatrena atmosfera

U srijedu su blagajne u Maksimiru zatvorene sa 28.500 prodanih ulaznica, u četvrtak od 10 do 18 sati na raspolaganju će biti ostatak.

Atmosfera je prava nogometna, prema svim najavama to će biti drugi najveći posjet na utakmici Hrvatske u Zagrebu u doigravanjima, nakon što je sa Slovenijom 2003. godine stadion bio rasprodan (36.000).Navijači dolaze sa svih strana svijeta, od Amerike do Australije, iz mnogih država Europe, a i Zagrepčani su pokazali poprilično zanimanje. No, nije to ništa čudno, na utakmici Vatrenih s Ukrajinom u ožujku bio je 27.351 gledatelj. I tada je bilo važno, a sada je još bitnije.

Meteorolozi najavljuju – neće biti kiše!

Danima se govori o vremenu. Tjedan je u Zagrebu kišovit i hladan, najavljuje se i zima, no za gledatelje u Maksimiru odlična vijest. Meteorolozi najavljuju – neće biti kiše!

Za četvrtak je predviđeno oblačno, netko kaže sa sitnim, gotovo nebitnim oborinama tijekom dana, ali poslijepodne i u doba utakmice bez njih, drugi meteorolozi tvrde – neće biti ni toga, bit će to suh dan, pišu Sportske novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *